dissabte, 4 de juliol de 2015

BARBARA HARPER DE WATERBIRTH INTERNATIONAL AL PIUS

Barbara Harper, fundadora del Waterbirth International va visitar el dia 2 de juliol les sales de part del Pius de Valls, acompanyada per Zeresh Altork, doula i traductora de Barbara. Va felicitar als professionals implicats, obstetres, pediatres, llevadores i personal d´infermeria i auxiliars, juntament amb el recolzament de Direcció, per oferir una atenció al part i naixement fisiològica i respectuosa amb les necessitats de la mare, el pare i el nadó. També li va agradar molt la decoració relaxant de les sales i els seus recursos de lianes, banyera, posters de possicions de part, pilotes, cadireta de part, espelmes, música..... 
Va estar un plaer organitzar la xerrada posterior oberta al públic amb el grup Alletar i Criar de Valls, felicitem a les seves asesores per la seva gran tasca de suport a les famílies .Tot un luxe escoltar tot el que Barbara ens va explicar sobre part, naixement, alletament........parts a l´aigua.

Paraules sàvies com "if you want to move the baby, first move the mother".

Enllacem a la Revista Mum´s i us proposem la lectura de l´entrevista que li van fer al maig.

 Moltes gràcies Laura Aresté, creadora de Mum´s, revista gratuita de maternitat i criança.


http://mums.cat/entrevista-con-barbara-harper/


Us recordem que el primer dilluns de cada mes a les 18.30 fem Jornada Portes Obertes, punt de trobada la recepció del Pius.

Així doncs, serà aquest proper dilluns 6 de juliol. Porteu un ventall i un petit coixinet.

Us esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada