diumenge, 13 de juliol de 2014

LES SALES DE PARTS DEL PIUSBenvinguts a la maternitat del Pius Hospital de Valls.
Disposem de 3 sales de parts: dues sales de parts decorades amb els recursos materials per l ´assistència natural al part normal
i una sala de parts convencional.


L´utilització de lianes, pilotes i cadireta de parts és totalment recomanable durant el procés de dilatació i naixement per tal de favorir el desenvolupament més fisiològic del treball de part.

Oferim un llit obstètric que permet adoptar diferentes posicions durant la dilatació i el part.  
Tenim música per oferirte o pots portar la que t. agradi i relaxi.....també espelmes......coixinets per calentar i aplicar calor local.....oli per massatge,.....fragancia refrescant de te verd.


L´ús de la banyera durant la fase activa del treball de part favoreix la tolerancia al dolor i redueix el temps de part.
També ens agrada oferirvos bibliografia actualitzada d´ embaràs, part, postpart i alletament quan veniu a monitors o mentre us acompanyem.


                       
               


Oferim sales acollidores perque sabem que cuidant l´arquitectura de les maternitats també afavorim el desenvolupament saludable del part.Et mostrarem les sales de parts i t´informarem de l´atenció al part que ofereix el nostre equip.
Pots contactar amb llevadorespius@gmail.com.2 comentaris: